A tésztához:
2 csomag gesztenyemassza ( lehet gesztenyemassza nélkül is csinálni csak akkor több lekvár kell bele)
50 dkg darált kelsz
15 dkg margarin
10 dkg cukor
1 dl rum vagy rumaroma ízlés szerint
3-4 evőkanál barack lekvár ( ja nekem eper lekvárom volt az is nagyon finom bele)))
1 evőkanál kakaó por
A masszához valókat összegyúrjuk és ellapítjuk olyan 1 cm vastagra, majd szív formájú kiszúróval kiszúrjuk. Betesszük a hűtőbe hogy szépen álljon össze.
Aztán fogjuk a szívecskéket és bekenjük ( én ecsettel ) a csoki mázzal .
A máz :
10 dkg tortabevonó ( étcsoki)
1 -2 evőkanál étolaj
Ezt gőz fölött megolvasztjuk hogy jól kenhető legyen.
A díszítéshez piros ételfesték , egy kis vérnarancs aroma , és felvert tojás fehérje kell.
Hát az enyémek ilyenre sikerültek.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése