2012. október 18., csütörtök

Aszalt alma



Aszalt alma

Van nekem egy  gyümölcs aszalóm, még a gyerekeimtől
kaptam. Azt  mondták  hogy  nem lesz  használva  , mert
sajnos  több konyhai eszközöm is erre  a sorsa  jutott. Azért az
aszalót mégis  használom . Ősszel fügét aszaltam benne  ,
most  télen pedig almát.
Az almát  meghámozom, a belsejét  kiszúrom  és  vékony
karikákra  szelem aztán megszórom fahéjjal. Én nagyon
szeretem a fahéj ízét,  meg hát nem utolsó sorban nagyon
egészséges is.
Ezután megy az alma az aszalóba.
No , és itt az eredmény:
Kiteszem az asztalra egy tálba és aki elmegy mellette  az  biztosan vesz
belőle. Az íze  és az illata  pedig  fenséges.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése