Rántott , sült hagymakarikák
Hagyma karikákat szerettem volna rántani. Azon
gondolkodtam hogy vajon hogyan lesznek nekem jó
ropogós hagyma karikáim.
Szóval én így készítettem el.
3 db szép nagy hagymát fölkarikáztam, majd karikáira
szedtem. Aztán 2 db tojást jól fölvertem egy kis lisztet.
Olyan palacsintatészta sűrűségű lett. Ebbe forgattam meg a
hagyma karikákat. Majd pedig a zsemlemorzsába tettem
egy kis sót és abban megforgattam a tojásos hagymákat.
Ha valaki " macerásnak" tartja egyesével panírozgatni,
akkor egy nylon zacskóba kell tenni a morzsát és bele a
tojásos masszába megforgatott hagymát majd szépen
összerázni . Szóval ha mindezzel kész vagyunk akkor
olajsütőben 180C°-on , vagy forró bő olajban hirtelen
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése