Búbos hús kicsit "föltúrbózva"
Hozzávalók:
10 szelet sertéstarja
10 szelet csülöksonka
20 karika parasztkolbász
15 dkg reszelt sajt
7 db főtt tojás
1 nyers tojás
4 zsemle
a db vöröshagyma,
vágott zöldségzöld
só, bors, majoranna
A búb masszája: a vízben megáztatott kinyomkodott zsemléhez tesszük a nyers tojást 2 db összeaprított főtt tojást, reszelt sajtot, lereszelt hagymát sót, borsor, majoránnát és a zöldség zöldet. a vékonyra szelt hús szeleteket lerakjuk egy kikent tepsibe. Minden szeletre teszünk egy szelet csülöksonkát a közepére egy félbevágott főtt tojást , mellé pedig két karika kolbászt.
Erre halmozzuk a masszát, úgyhogy betakarja , szépen megformázzuk a masszát és forró sütőbe tesszük . Ha már majdnem megsült a tetejére is tegyünk reszelt sajtot és pár percig még toljuk vissza a sütőbe.
Én melegen és hidegen is szeretem
Hozzávalók:
10 szelet sertéstarja
10 szelet csülöksonka
20 karika parasztkolbász
15 dkg reszelt sajt
7 db főtt tojás
1 nyers tojás
4 zsemle
a db vöröshagyma,
vágott zöldségzöld
só, bors, majoranna
A búb masszája: a vízben megáztatott kinyomkodott zsemléhez tesszük a nyers tojást 2 db összeaprított főtt tojást, reszelt sajtot, lereszelt hagymát sót, borsor, majoránnát és a zöldség zöldet. a vékonyra szelt hús szeleteket lerakjuk egy kikent tepsibe. Minden szeletre teszünk egy szelet csülöksonkát a közepére egy félbevágott főtt tojást , mellé pedig két karika kolbászt.
Erre halmozzuk a masszát, úgyhogy betakarja , szépen megformázzuk a masszát és forró sütőbe tesszük . Ha már majdnem megsült a tetejére is tegyünk reszelt sajtot és pár percig még toljuk vissza a sütőbe.
Én melegen és hidegen is szeretem
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése