Búbos  hús kicsit   "föltúrbózva"


Hozzávalók:
10 szelet  sertéstarja
10 szelet  csülöksonka
20 karika   parasztkolbász
15 dkg reszelt sajt
7 db  főtt tojás
1 nyers tojás
4 zsemle
a db  vöröshagyma,
vágott zöldségzöld
só,  bors, majoranna
A  búb  masszája: a vízben  megáztatott kinyomkodott zsemléhez tesszük a nyers tojást 2 db  összeaprított főtt tojást, reszelt sajtot, lereszelt hagymát sót, borsor, majoránnát  és  a zöldség zöldet. a  vékonyra szelt  hús szeleteket  lerakjuk egy  kikent tepsibe. Minden szeletre teszünk egy  szelet  csülöksonkát a közepére egy  félbevágott főtt tojást  , mellé  pedig  két karika  kolbászt.
Erre halmozzuk a masszát, úgyhogy betakarja , szépen  megformázzuk a masszát és  forró  sütőbe  tesszük .  Ha már  majdnem megsült a tetejére is  tegyünk reszelt sajtot  és  pár percig  még toljuk vissza a sütőbe.
Én  melegen és hidegen is szeretem