Hozzávalók:

4 db  citrom
A csomag babapiskóta
1 cs vanília puding
4 evőkanál liszt
7 evőkanál cukor
d dl tej + 2 dl tej
1 csomag zselatin
amarettó
Vanília aroma

A 7 kanál cukrot a 4 evőkanál liszttel és a csomag pudingporral összekeverjük. Hozzáadjuk a  8 dl tejet.. Csomómentesre kikeverjük.. Beletesszük a vanília aromát és  a megmosott  egy db citromnak a reszelt héját. Belecsavarjuk  egy citrom levét is és az egészet feltesszük főzni. Szép lassan állandóan kevergetve addig főzzük  míg be nem sűrűsödik.
Ha kész   az egy csomag zselatint kb 1 dl  meleg vízben elkeverjük és kicsit  még melegítjük. Nem kell neki forrni. Aztán a még  meleg krémünkbe jól elkeverjük.
Amíg  hűl a krémünk addig  a maradék citromokat ( nekem elég volt 2 db) egy nagyon éles késsel  jó vékony szeletekre  vágjuk.
2 dl tejben  elkeverünk 3 evőkanál cukrot  és teszünk bele egy kis amarettót ( ízlés szerint , én  kb 1/2 dl-t tettem bele ). Ebbe fogjuk áztatni a  babapiskótát.
Fogunk egy nekünk tetsző  tálat (  kerek  vagy ovális)  és a citromkarikákkal  az alját és az oldalát is  kirakjuk. Majd a krémünk 1/4 -ét  beleöntjük. Erre  rakjuk szorosan a  beáztatott babapiskótát. Erre  krém , majd megint  babapiskóta. Ezt addig rétegezzük amíg  el nem fogy a babapiskóta. A tetejére  krém kerül. Ha maradt  citromunk akkor  tehetünk   a krém tetejére (  ez lesz  majd  a tortánk alja.
Hűtőbe tesszük legalább egy éjszakára. Mikor  kivesszük a hűtőből kiborítjuk  egy  tálcára  vagy nagyobb tányérra. Ha  nem akarna kijönni akkor  késsel óvatosan meglazítjuk  a szélét .
Nagyon  finom. Főleg  ha valaki szereti  a citromot.