Kárpátia koncertre  készülődve csináltam ezt a finom sütit.

Hozzávalók:

Barna réteg:
15 dkg darált keksz
10 dkg porcukor
5 dkg margarin
5 dkg étcsokoládé 
2 evő kanál kakaó por
tej

Piros  és  zöld réteghez:
15 dkg darált keksz
10 dkg porcukor
5 dkg margarin
tej
Vér narancs aroma
mandula aroma
piros és zöld étel festék

Fehér réteghez:
10 dkg kókusz reszelék
8 dkg porcukor
5 dkg margarin

A  barna  réteget  csak azért tettem  rá  mert  talán  jobban
kiemelkednek  így a kokárda  szép  színei.

Na akkor álljunk neki  elkészíteni a kokárdát !!
A barna réteghez  a darált kekszet a porcukrot  és a
kakaó port összekeverjük. Hozzá morzsoljuk  a puha
margarint és 5 dkg olvasztott csokit és  kevés tejjel
összegyúrjuk, hogy nyújtható  legyen , de ne lágy.
A piros és zöld réteghez a is  összegyúrjuk a darált kekszet a
margarint, por cukrot és  kicsi tejet. Aztán ketté vesszük
úgy hogy egy egyik  fele kicsit több legyen.  Ez  lesz a piros
színű. Ehhez  még hozzákeverünk egy kis vér narancs aromát
és  egy kis piros étel festéket. A kevesebbhez  pedig  zöld
mandula aromát  és  zöld étel festéket  keverünk.
Mindkettő  gyurma állagú legyen. ( ha kell akkor még
szórunk hozzá  egy kis darált kekszet).
A fehér réteghez a kókusz reszeléket a porcukorral és
margarinnal  gyúrjuk össze.
Na most  ha ez  mind elkészült akkor jöhet az összeállítás!!
A zöld tésztából rudat  sodrunk. Ezt a kinyújtott kókuszos
tésztába tekerjük. Aztán  kinyújtjuk a pirosat   és az egészet
beletekerjük, majd  jön a barna.
Amire  figyeljünk: Minden réteget akkorára  nyújtsunk
hogy egyszer érje körbe az előző réteget. Ez elég  nehéz,
ha nagyobb akkor  levágunk  belőle . Ez a jobbik eset, mert
ha kicsire  sikerül akkor nehezebb kipótolni.
A  nyújtáshoz annyit , hogy én  két  réteg alufólia  között
nyújtottam, hogy ne ragadjon  a nyújtó fára.
A kész  hengert  fóliába  csomagoljuk jó szorosan  és jól
lehűtjük. Vékony  és éles késsel szeleteljük.
Hogy megkapja a kokárda  formáját  mindkét oldalán egy
fogpiszkálóval  bordákat nyomkodunk a tésztába.
Lehet  hogy  nem a legszabályosabb kokárda  lett, de az íze
az  nagyon finom.
Néhány  kép  kedv csinálónak: