Franciasaláta ahogy én csinálom
Hozzávalók ízlés szerinti mennyiségben: cukorborsó,
sárgarépa, kockára vágott burgonya, esetleg karfiol.
Ezeket megpárolom. Ha kihűlt akkor leszűröm és egy
tálba borítom majd még jön hozzá esetleg kukorica
konzerv, kockára vágott alma, kockára vágott cseme-
ge uborka (savanyúságnak eltett). Ezután adok
hozzá izlés szerint majonézt, sót, borsot, tejfölt és
mustárt.
Ezeket mindenkinek az ízlésére bízom. Ha mindez
megvan akkor összekeverem az egészet. Ja bár
nem a franciasalátába való , de azért én még
szoktam beletenni kockára vágott párizsit is. Persze
ez el is maradhat. Ezután kezdem a díszítést!!!!
Az " egerek" : a teste főtt tojás; a szeme szegfűbors;
az orra sárgarépa; a füle pritaminpaprika.
Jó étvágyat kívánok hozzá !!!!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése