Zöldbab fasírozott
Egy kicsit light-os vacsora. Én nem nagyon szeretem a
zöldbabot, de a zöld színű zöldbabot azért így megeszem.
Szóval kell a fasírozotthoz mondjuk egy 1/2 kg zöldbab,
amit előzőleg sós vegetás vízben megfőzök. Leszűröm.
Aztán bele egy tálba és jól " összemaszikolom". Aztán teszek
hozzá 2-3 áztatott zsemlét , apróra összevágott nagy fej
hagymát, 1 nagyobb gerezd átpaszírozott fokhagymát, sót,
borsot, rengeteg majoránnát, kis borsikát.
Összekeverem az egészet és pogácsákat formázok belőle.
A pogácsákat meghempergetem zsemlemorzsába, és forró
olajban kisütöm.
Nagyon finom főzelékre feltétnek, de én magában rizzsel
is szeretem.
Ja és a tálalás !!!!!!!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése