Zöldbab fasírozott

Egy  kicsit  light-os  vacsora.  Én  nem nagyon szeretem a
zöldbabot, de  a zöld színű zöldbabot  azért így  megeszem.
Szóval kell a fasírozotthoz mondjuk egy 1/2 kg zöldbab,
amit előzőleg sós  vegetás  vízben  megfőzök. Leszűröm.
Aztán bele egy tálba és jól " összemaszikolom". Aztán teszek
hozzá 2-3 áztatott zsemlét , apróra összevágott nagy fej
hagymát, 1 nagyobb gerezd átpaszírozott fokhagymát, sót,
borsot, rengeteg majoránnát, kis borsikát.
Összekeverem az egészet és pogácsákat  formázok  belőle.
A pogácsákat  meghempergetem zsemlemorzsába, és  forró
olajban kisütöm.
Nagyon  finom  főzelékre  feltétnek, de én magában rizzsel
is szeretem.
Ja és  a tálalás !!!!!!!