Gesztenyés - babapiskóta szelet ( sütés nélkül)
Hozzávalók:
Alap
2 csomag gesztenyemassza
25 dkg darált keksz
rum vagy rum aroma
15 dkg porcukor
A hozzávalókat kevéske tejjel (kb 1 dl) jól összegyúrjuk.
Krém
9 dl tej
3 cs van cukor
25 dkg porcukor
Felfőzzük, majd ha kihűlt 25 dkg margarint keverünk bele.
A gesztenyés masszát egyenletesen elnyomkodjuk egy kb
20x30 cm-es tepsibe.
A krém felét rákenjük.
Erre rumos tejben ( én amarettós tejben, mert azt
szeretem ) áztatott babapiskótát teszünk.
Majd jöhet a krém második fele.
A tetejére tehetünk egy réteg " Hullala" tejszínhabot, de
én ezt kihagytam, mert már sok lett volna krém. Aztán
a tetejére csokit reszeltem.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése