Hozzávalók:

20 dkg vajas keksz (  Én a Spar-ban akadtam  rá  és az
nagyon finom)
A karamellhez:
1 dl tej
10 dkg  vaj
20 dkg  kristálycukor
A mázhoz:
10 dkg étcsokoládé
10 dkg nutella ( én az olcsóbb nutókával  csináltam)

Egy  kisebb tepsit ( 25x25 cm ) vagy  egy négyszögletes
tálat  kirakunk a vajas keksz felével.
A karamellhez a hozzávalókat felforraljuk  és 8-10 percig
főzzük,hogy besűrűsödjön ,  de azért folyékony maradjon.
Ha kész  ráöntjük  a kekszek tetejére  és  azonnal rárakunk
még egy sor kekszet.
Fél órára  hűtőbe tesszük.
A nutellát és az étcsokit  gőz  fölött  vagy mikróba
fölolvasszuk  és a kihűlt keksz tetejére öntjük.
Nem kell elsimogatni.
Ezután újra  hűtőbe tesszük.
1/2 óra  múlva szeletelhetjük is, de ha kibírjuk akkor jobb
ha  várunk  vele  egy napot. Akkor lesz az igazi!!!