Betyár szelet ahogy én csinálom.


1 kg sertés comb
1  szál lángolt ( paraszt ) kolbász
20 dkg füstölt  főtt császárszalonna
1 db vöröshagyma
15 dkg párizsi
15 dkg reszelt sajt

bors
panírozáshoz liszt, tojás zsemlemorzsa
olaj a sütéshez

Elkészítjük a tölteléket: a kolbászt , a szalonnát a hagymát a
párizsit apró darabokra vágjuk.A sajtot lereszeljük  és az egészet
összekeverjük.
A húst  felszeleteljük  és  kikloffoljuk. Sózzuk  borsozzuk. A szelet
húsokat  kiterítjük  és az egyik felére  ráhalmozzuk a tölteléket. A
másik felét  ráhajtjuk úgy hogy befedje a tölteléket. A széleit
lenyomkodjuk.
Bepanírozzuk.és forró olajban kisütjük. Én  sütőben tepsibe
sütöm kevés olajon  és  ha  már  szépen  pirul az alja akkor
megforgatom. Burgonyával  vagy  zöldség körettel  tálaljuk.